Wie gaat er mee als leiding

Dit onderdeel van de website wordt de komende tijd nog verder aangevuld.

BASTIAAN

Bastiaan is een van de oprichters van de Kindervakantieweek Veldhoven. Toen in 2020 in de zomervakantie veel activiteiten voor de jeugd zijn geannuleerd heeft Bastiaan, samen met Berry en Janus, gekeken naar wat mogelijk was. Dit heeft geresulteerd in de Kindervakantieweek Veldhoven. 

Bastiaan is 44 jaar en eigenaar van Lobas Aktiviteiten (verhuur luchtkussens en het organiseren van activiteiten). Bastiaan is verder als vrijwilliger actief bij Scouting St. Stanislaus Kostka. Als leiding van het speltak welpen en als bestuurslid. Ook is Bastiaan betrokken bij het Vakantiewerk Veldhoven. Hiervoor organiseert hij het Speel- & Zwemfestijn.

Bastiaan 2
Janus2

JANUS

Janus is, samen met Bastiaan en Berry, een van de oprichters van de Kindervakantieweek Veldhoven. 

Janus is 37 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als belastingadviseur bij BLM Accountants & Adviseurs. Op zaterdag is hij vrijwel altijd te vinden bij Blokhut ‘t Gurke. Janus is al jaren leiding bij het speltak Shanti-horde van de Scouting St. Stanislaus Kostka. Daarnaast is hij ook de penningmeester van deze vereniging. 

Ook bij de overige activiteiten van het Vakantiewerk Veldhoven zal je Janus tegenkomen. Al verschillende jaren is hij betrokken bij de organisatie van de huttenweek en bij veel van de andere activiteiten is hij aanwezig als (bege)leiding. Daarnaast is Janus als bestuurslid verbonden aan het Vakantiewerk Veldhoven.

BERRY

Berry is de laatste van de drie oprichters van de Kindervakantieweek Veldhoven. 

Berry is 27 jaar en werkzaam in de interieurbouw. Ook Berry is als leiding betrokken bij de Scouting St. Stanislaus Kostka (speltak welpen). Ook is Berry verantwoordelijk voor het onderhoud van al het grote materiaal van deze vereniging. Samen met Bastiaan organiseert Berry het Speel- & Zwemfestijn van het Vakantiewerk Veldhoven.

Berry
Sebastiaan3

SEBASTIAAN

Sebastiaan (44 jaar) is gaat voor het derde jaar als leiding mee met de Kindervakantieweek Veldhoven. De kinderen van Sebastiaan hebben jarenlang deelgenomen aan de activiteiten van het Vakantiewerk Veldhoven. En ook Sebastiaan is al jarenlang als leiding betrokken bij veel activiteiten die door het Vakantiewerk Veldhoven worden georganiseerd. Zodoende is Sebastiaan ook ‘binnengerold’ als leiding bij de Kindervakantieweek Veldhoven. En sinds dit jaar verstrekt Sebastiaan ook het organiserend team van de Olympiade (activiteit van het Vakantiewerk Veldhoven).

Naast zijn werkzaamheden als software ontwikkelaar is Sebastiaan als trainer betrokken bij Gymnastiekvereniging Voorwaarts (turnen). En omdat Sebastiaan een echte hobbyfotograaf is, is hij daar ook verantwoordelijk voor het vastleggen van alle prestaties bij de turnwedstrijden. 

 

RUUD

Ruud (29 jaar) komt uit een familie die erg betrokken is bij het Vakantiewerk Veldhoven. De vader van Ruud heeft jarenlang jeugdland georganiseerd. En Ruud heeft als kind altijd deelgenomen aan de activiteiten van het Vakantiewerk Veldhoven. Daarom kon het ook niet anders dan dat Ruud later ook als vrijwilliger betrokken zou raken bij het Vakantiewerk Veldhoven. Inmiddels is hij al weer zes jaar lid van het organiserend team van jeugdland. 

Ruud is in het dagelijks leven werkzaam bij de DAF in Eindhoven als automotive engineer. 

Ruud2
Renske

RENSKE

In het dagelijks leven is Renske (23 jaar) werkzaam als verpleegkundige. Maar wij kennen Renske vooral als lid van de Pivoos van Scouting St. Stanislaus Kostka. Maar Renske is niet alleen als Pivo betrokken bij de scouting. Regelmatig wordt een beroep op haar gedaan als een van de speltakken behoefte heeft aan extra leiding of een helpende hand. De afgelopen tijd heeft Renske regelmatig als leiding meegedraaid met de Bevers (jongste speltak van de scouting). 

TESSA

Tessa heeft in 2020 ook meegeholpen als leiding bij het kamp van de Kindervakantieweek. Na een jaartje afwezigheid is Tessa weer terug. 

Na de Kindervakantieweek in 2020 heeft Tessa twee seizoenen gewerkt in hotels in Spanje. Hier hield zij zich bezig met het organiseren van activiteiten voor kinderen. Verder heeft zij gewerkt in het animatieteam van Het Witven in Veldhoven.

Tessa studeert momenteel rechten aan de Universiteit van Maastricht. 

Tessa